Cursos d'anglès per a adults

Ambient relaxat i còmode

Professors nadius

Grups reduïts

Descobreix el teu curs

A London English School volem que parlis anglès i t’ho passis bé. Volem aconseguir que tinguis confiança en tu mateix per a mantenir una conversa en anglès en l’àmbit que necessitis, ja sigui per feina, per plaer, per parlar amb amics o per viatjar.

Hi ha diferents nivells, des de nivell inicial fins a avançat: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, First Certificate, Advanced i Proficiency.​

Professors nadius i amb una àmplia experiència en el món de l’ensenyament de l’anglès, saben com motivar i aconseguir que parlis, pensis i sentis en anglès.

Som experts en anglès i et proposem d'aprendre anglès com no has après mai, divertint-te

Speaking Class once a week

Classes de conversa, on aprendràs alhora que gaudiràs de veure com cada cop més el teu anglès és més fluid i natural.

Horari 1: Dilluns 19.45 a 21-10h

Horari 2: Dimecres 19.45 a 21:10h

Apren anglès en grups reduits

Cursos d'anglès per a adults

Classes One-to-One

Són classes d'anglès particulars on aprendràs al teu ritme i treballaràs els aspectes que més necessitis. És una opció que s'adapta totalment a tu i als teus horaris. Una opció personalitzada a la teva mida.

Two-to-one

Classes two-to-one Two-to-one són classes d'anglès particulars on pots participar amb un amic, un company de feina, la teva parella. Comparteix l'experiència!

Cursos d'anglès per a adults

Preparació examens d'anglès oficials

Són classes setmanals de 3 hores. Som experts en anglès i et preparem per aconseguir els millors resultats en els examens oficials de Cambridge. First Certificate,Advanced, Proficiency

Amb les activitats de comunicació podràs desenvolupar el teu anglès i agafar seguretat i confiança.​

Cursos d'anglès per a adults

Flexipack 12h

Les teves classes flexibles

Pack de 12h de classes d’anglès que pots utilitzar durant l’any acadèmic de setembre a juny, amb tota la flexibilitat que s’adapti als teus horaris i necessitats.

Preparació exàmens oficials

100 % Aprovats

Anglès medic Sant Celoni

Anglès Mèdic. Apren el vocabulari especific per avançar en el sector de la salud.

First Certificate Express

Curs de 12 h de classes d'anglès, on et preparem exclusivament per tenir confiança per l'examen del First Certificate de la Universitat de Cambridge.

Business English

Si necessites l'anglès per la feina, per viatjar, per preparar-te entrevistes de treball, per fer presentacions i conferències i esdeveniments socials en anglès.
Business English per a totes les professions.