Cursos d'anglès per a joves i nens

Classes focalitzades a la part oral

Grups reduïts

100% en anglès

Anglès per a nens de 6 a 11 anys

L'aventura de descobrir

Seguim aprenent anglès a través de classes dinàmiques i totalment adaptades a les seves necessitats. Treballem amb projectes i jocs comunicatius, obres de teatre, música i cançons, on el teu fill/a, desenvoluparà una actitud positiva vers l'anglès i parlarà anglès de manera natural.

Cursos d'anglès per a nens i joves a Sant Celoni Els nostres professors són nadius i qualificats en l'ensenyament d'anglès. A més a més de l'aprenentage de l'anglès fomentem el seu desenvolupament integral com a persona i potenciem competències socials i emocionals.

Anglès per a joves de 12 a 17 anys

Tu ets el protagonista

A London English School, el teu fill/a seguirà millorant la seva comprensió, expressió oral i escrita així com la seva gramàtica i adquisició de nou vocabulari. Mitjançant projectes, debats, arts, música i obres de teatre.

 

A London English School treballem les competències socials, personals i emocionals per afavorir que el teu fill/a compti amb les eines d’aprenentatge que l’acompanyaran al llarg de la seva vida.

Exàmens Oficials

El vostre fill, també pot optar a fer els exàmens de la Universitat de Cambridge.
A partir de 14 anys els nostres alumnes tenen l'opció a fer l'examen FIRST Certificate de la Universitat de Cambridge.
A London English School, aconseguim el 100% exàmens aprovats.
Estudiants de Batxillerat i Universitat, segueixen aprofundint en l'anglès assolint els nivells d'Advanced i Proficiency.