Cursos d'anglès per a infants

de 3 a 5 anys

Grups reduïts

El teu fill aprèn jugant

100% en anglès

Early words

Les primeres paraules en anglès

L’infant descobrirà l’anglès a partir de cançons, contes i activitats multisensorials. A London English School volem que el primer pas cap a l’anglès, sigui una experiència feliç pel teu fill/a. Per nosaltres és molt important que l’infant es diverteixi explorant i desenvolupi una actitud positiva vers a l’anglès. Creiem en el seu futur.

Gràcies a l’equip de professionals del London aconseguim una immersió 100% en anglès. Hem creat un espai pels més petits de l’escola un espai de confiança i aprenentatge altament cuidat per què el teu fill/a tingui la millor experiència al seu inici dels seus estudis d’anglès. Les seves paraules en anglès!

Dirà les seves primeres paraules i s’ho passarà bé jugant i descobrint.

Als cursos d’anglès per a Infants, els nens/nenes milloraran la seva agilitat sensorial així com l’aprenentatge i consolidació de paraules en anglès on descobriran un munt de personatges de les nostres classes on cantant aprendrem pronunciació i els nostres recursos visuals, faran que tot junt sigui una experiència única pel teu fill/a.

 

Early Words

Les seves primeres paraules en anglès

T’ho perdràs?

El teu fill/a iniciarà el seu viatge cap a l’anglès amb mans dels millor professionals. Adquirirà les primeres paraules i s’ho passarà bé jugant i aprenent en anglès

 
 

Dies i Horaris

A consultar